Valo ja ebookers vähentävät suomalaisen urheiluväen matkakuluja

26.05.2014 10:53

Tiedote 21.5.2014

Valo ja ebookers vähentävät suomalaisen urheiluväen matkakuluja


Urheilu- ja harjoittelumatkakulut ovat yksi suurimmista kulueristä lajiryhmästä riippumatta. Valon ja matkatoimisto ebookersin tuore yhteistyösopimus pienentää koko suomalaisen urheiluväen matkakuluja vuositasolla merkittävästi. ebookersin kattavat matkatoimistopalvelut lyhentävät varauksiin ja muutoksiin käytettävää aikaa.

Valon ja ebookersin uudenlainen yhteistyösopimus hyödyttää laajasti ja tasapuolisesti koko suomalaista urheiluväkeä. Koti- ja ulkomaan matka-alennuksiin ja matkatoimistopalveluihin ovat oikeutettuja kaikki suomalaiset lajiliitot, urheiluseurat ja yksittäiset urheilijat. Edut koskevat laajasti myös kaikkea urheilumatkailua, kuten fanimatkoja. ebookersin sopimus ei myöskään sulje pois seurojen tai lajiliittojen jo olemassa olevia yhteistyösopimuksia, vaan parantaa mahdollisuuksia edullisempien matkahintojen löytämiselle.

 

Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho on ollut mukana ebookers-sopimuksen kehittelyvaiheessa ja tarjonnut käyttäjätoiveita lajiliiton osalta. Purho myöntää, että tenniksessäkin matkakulut ovat iso kuluerä kaikilla tasoilla.

 

- Tämän kaltaisella keskitetyllä ratkaisulla saadaan hintoja varmasti laskettua. Palvelu tulee toimimaan loistavana työvälineenä monella tasolla aina maajoukkueurheilijoista seuratasolle, Purho toteaa.

 

Myös Salibandyseura M-teamin toiminnanjohtaja Päivi Wickström on kertonut etukäteen ebookersille käyttäjätoiveita seurojen kannalta.

- Salibandy kansainvälistyy jatkuvasti ja junioreilla on vuodessa jo useita turnauksia ulkomailla, jopa Kanadassa asti. Joukkueenjohtajat hoitavat keskitetysti järjestelyt, mutta matkakulut tulevat jokaisen pelaajan itsensä hoidettavaksi. Kyllä tässä varmasti tehdään säästöä rahan ja ajan osalta, Wickström arvioi.

Salibandyn seuraavat MM-kisat pelataan joulukuussa Göteborgissa. Wickströmin mukaan paikalle odotetaan satoja suomalaisfaneja, jotka saapuvat kannustamaan maajoukkuetta.

- Isoille faniryhmille tämä on hyvä uutinen. Toivottavasti he hyödyntävät tarjottuja alennuksia.


Helppokäyttöinen matkatoimisto

Moni joukkueenjohtaja tuskailee matkajärjestelyihin turhaantuvan ajan kanssa. ebookers helpottaa tätä taakkaa, sillä sopimukseen kuuluu matkailuun erikoistunut, osaava asiakaspalvelu. Matkojen varaus hoituu kätevästi joko verkkopalvelun kautta tai puhelimitse. Käytännössä kaikki uudet ebookersin alennukset ja palvelut astuvat voimaan saman tien ja yhteistyötä kehitetään jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden tarpeita entistä paremmin.

Matkavarauksen voi helpoimmin tehdä Valon sivuilla osoitteessa www.sport.fi/matkat. Varausohjelma osaa automaattisesti huomioida alennuksen hotellivarausten hinnassa. Vain pakettialennuksiin tulee syöttää VALO40-koodi varauksen loppuvaiheessa.

 

Varauksen voi tietenkin tehdä myös ebookersin kotisivuilla tai ebookers-applikaatiota käyttäen. Tällöin on käytettävä Valon alennuskoodia.

 

Alennuskoodit ovat seuraavat:

Lento-hotelli-paketti (min 2 yötä)                                 VALO40

Hotelliyö (min 2 yötä)                                                    VALO15
Hotelliyö                                                                         VALO10

 

Lento-hotelli -paketista alennus on 40 euroa per henkilö, hotelliyöpymisistä 15%, kun öitä on kaksi tai enemmän. Yhdestä hotelliyöstä alennus on 10%.

 

Yli 6 hengen ryhmämatkat varataan suoraan ebookersin asiakaspalvelusta.

 

Valon kaupallinen johtaja Jarno Kukila on tyytyväinen uuteen sopimukseen, joka hyödyttää laajasti koko suomalaista urheilukenttää. 

- Urheiluharrastuksiin liittyvien kulujen kasvua ei pysäytetä hetkessä, mutta olemme valmiita vastaamaan haasteeseen yhteistyökumppaneidemme kanssa. Yksittäiset sopimukset eivät vielä ratkaise koko ongelmaa, mutta olemme erittäin tyytyväisiä, että haastetta pyritään ratkaisemaan yhdessä, Kukila toteaa.

Lisätietoja:

Valon kaupallinen johtaja Jarno Kukila 050 435 0859, jarno.kukila@valo.fi

ebookersin Suomen markkinointipäällikkö Aki Juusola 0400 205929, Aki.Juusola@ebookers.com