Liitto järjestää kolme webinaaria seuroille

06.05.2020 16:12

Seurojen kehitysillassa nousseiden aihetoiveiden perusteella järjestämme seuraavat webinaarit:

 

Ti 19.5. klo 17.30 - 19.00 Seuran taloudenhoito

Tämä tilaisuus on suunnattu seuratyöntekijöille, puheenjohtajille tai muille seuran hallinnosta vastaaville.
Webinaarissa käydään läpi urheiluseuran taloudenhoitoa. Webinaarissa on myös Rantalaisen asiantuntijapuheenvuoro (Risto Iivonen). Kysymyksiä voi lähettää etukäteen Anu Pitkäselle toiminnanjohtaja(at)skrl.fi . Kysymyksiin pyritään vastataan webinaarin lopuksi.


Ma 25.5. klo 17.30 - 19.00 Luistelu- / ringette- / kaukiskoulun markkinointi

Tämä tilaisuus on suunnattu seurojen luistelu- / ringette- / kaukiskouluista vastaaville ja seuran hallitukselle. Luistelu- / ringette- / kaukiskoulu on yksi seuran tärkeimmistä tuotteista. Se on usein ensimmäinen kokemus lapselle ja vanhemmalle seuran toiminnasta. Vinkkejä ja ajatuksia luistelu- ja ringettekoulun markkinointiin.

 

Ma 1.6. klo 17.30 - 19.00 Seuran valmennuslinja

Tämä tilaisuus on suunnattu seurojen valmennus- ja junioripäälliköille sekä valmennusvastaaville. Hyvällä valmennuslinjassa kuvataan seuran urheilupuolen sisällöt ja toimintatavat. Valmennuslinja helpottaa ja selkeyttää valmentajien työtä. Jos seurallanne ei vielä ole valmennuslinjaa tai sen päivittämisestä on kulunut jonkin aikaa, tässä webinaarissa käymme läpi Olympiakomitean tuottaman työkalun pääpiirteet, jonka pohjalta on hyvä tehdä tai päivittää seuranne valmennuslinja.

Tapaamisessa mukana on SKRL:n toimiston väkeä.

Ilmoittautuminen: 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään vuorokautta ennen tilaisuutta Merja Markkaselle merja.markkanen(at)skrl.fi

Lähetämme ilmoittautuneille sähköpostilla linkin tapaamiseen.