Liitolle uusi toiminnanjohtaja

27.10.2019 13:04

Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto ry on valinnut uudeksi toiminnanjohtajakseen 1.1.2020 alkaen KTM, VAT Anu Pitkäsen Loimaalta. Anu Pitkänen on toiminut aiemmin muun muassa konttorinjohtajana sekä yhteiskuntavastuun ja asiakaspalvelun laadun projektipäällikkönä Nordeassa. Hänen osaamisensa kattaa monipuolisesti liiton strategiatyössä tunnistetut avainalueet.

 

Ringeten pelaajana Anu Pitkänen on saavuttanut Suomen mestaruuden ja muita SM-mitaleita VG-62:n riveissä. Hänen luottamustehtäviinsä sisältyvät hallituksen jäsenyys Suomen Ringetteliitossa ja Kansainvälisessä ringetteliitossa sekä lajiryhmän jäsenyys Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitossa. Lisäksi Anu Pitkänen on toiminut valmentajana ja valmennuspäällikkönä Forssan Palloseurassa sekä kouluttajana, mentorina ja valmentajana liiton tehtävissä.

 

Anu Pitkäsen toiminnanjohtajuus julkistettiin SKRL:n syyskokouksessa Lohjalla 26.10.2019. Hän luonnehti tunnelmiaan innostuneiksi ja odotti pääsevänsä perehtymään liittojohdon toimintakenttään jo ennen työsuhteen alkamista.