Kaukalopallo- ja Ringetteliitto hakee palvelukseensa toiminnanjohtajaa

27.04.2017 09:02

 

Toiminnanjohtaja vastaa operatiivisesta toiminnasta. Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat henkilöstö- ja taloushallinto, viestintä, varainhankinta sekä sidosryhmäsuhteet. Toiminnanjohtajalta odotetaan halua kehittää niin kotimaista kuin kansainvälistäkin toimintaa, vuoropuhelua ringette- ja kaukalopalloyhteisön kanssa sekä tiivistää liiton sidosryhmäsuhteita. Liitto kuuluu keskisuuriin lajiliittoihin ja sillä on yli 5500 lisenssipelaajaa ja 84 jäsenseuraa.

 

Toiminnanjohtaja hoitaa mainittuja tehtäviään liiton hallituksen hyväksymien strategioiden ja toimintasuunnitelmien perusteella. Työ vaatii matkustamista ja valmiutta työskennellä toimistoaikojen ulkopuolella. Liiton toimisto sijaitsee Helsingissä. 

 

Toiminnanjohtajalta odotetaan johtamiskokemusta, innostavaa otetta, molempia lajeja kehittävää avarakatseisuus, uudistushalukkuutta sekä vahvaa oma-aloitteisuutta. Lisäksi erinomaista viestinnällistä osaamista suomeksi ja englanniksi. Eduksi katsotaan korkeakoulututkinto tai sitä vastaava osaaminen. Tehtävää voi hakea 23.5. asti ja työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. 

 

Lisätiedot ja hakemukset palkkatoiveineen:

Ari Huttunen, liiton puheenjohtaja
Email ari.huttunen(at)skrl.fi
GSM 040 549 0397
Yhteydenotot arkisin klo 16-19