Liittohallitus käynnistää uuden toiminnanjohtajan rekrytointiprosessin lähipäivinä

21.04.2017 08:57

Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton toiminnanjohtaja Salla Mäkelä on päättänyt siirtyä toisiin tehtäviin toukokuun alussa. Mäkelän työsuhde Kaukalopallo- ja Ringetteliitossa päättyy 7.toukokuuta 2017.

 

”Viimeiset seitsemän vuotta on ollut hienoa aikaa yhdessä urheilijoiden kanssa. Viimeiset kolme vuotta on työllistänyt kahden erilaisen lajin yhteensovittaminen, kun Ringetteliitto ja Kaukalopalloliitto päättivät yhdistää voimansa. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että omat voimavarani lajien kehitystyössä on käytetty ja on aika antaa tilaa uudelle energiselle seuraajalle. Haluan kiittää liiton henkilökuntaa sekä kaikkia niitä luottamushenkilöitä ja vapaaehtoisia, jotka olette tehneet työni mahdolliseksi. Vain taivas on rajana, kun on riittävää tahtoa ja tukea viedä näitä lajeja kohti entistä parempaa tulevaisuutta” Mäkelä sanoo. 

 

”Kaukalopallo- ja Ringetteliiton puolesta kiitän Salla Mäkelää seitsemän vuoden ansiokkaasta työstä ja toivotan hänelle menestystä tulevaisuuteen” sanoo liiton puheenjohtaja Ari Huttunen.

 

Liittohallitus käynnistää uuden toiminnanjohtajan rekrytointiprosessin lähipäivinä. Tehtävä tulee julkiseen hakuun ja asiasta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

 

Lisätiedot:

Ari Huttunen, liittohallituksen puheenjohtaja
ari.huttunen(at)skrl.fi, 040 549 0397