Ehdollepanotoimikunta etsii jäseniä lajiryhmiin

06.03.2017 15:14

Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto ry:n liittohallitus on päättänyt 23.1.2017 pidetyssä kokouksessaan asettaa ehdollepanotoimikunnan valmistelemaan ehdokasasettelua lajiryhmien osalta. Näin varmistetaan, että ehdokkaita on kuhunkin tehtävään vähintään yksi. Ehdokkaita voi olla myös useampia kuhunkin tehtävään.

Erovuoroiset kaukalopallon lajiryhmässä ovat Olli Lehtonen (pj) ja Jari Hirvirinne (THT). Toiselle kaudelle jatkavat Kimmo Ojala ja Keijo Siniaalto.

Erovuoroiset ringeten lajiryhmässä ovat Katriina Keskitalo (ETT) ja Timo Himberg (MJT). Toiselle kaudelle jatkavat Laura Kontto, Annamari Tuokko (KT) ja Marja Salenius (THT). Uusia työryhmiä ovat lajimarkkinointi- ja harrastetyöryhmä.

Lajiryhmän kokoonpano kaukalopallo

Lajikohtainen seurakokous valitsee 4 luottamushenkilöä. Lajiryhmä valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan, joista puolet ovat erovuoroisia vuosittain. Lajiryhmä koostuu kolmesta työryhmän puheenjohtajasta sekä lajiryhmän puheenjohtajasta:

o Talous- ja hallintotyöryhmä (THT)
o Harraste-, erotuomari-, tarkkailu-, toimitsija- ja kilpailutyöryhmä (HETKI)
o Seurat ja alueet, lajimarkkinointi (SALAMA)
o Lajiryhmän puheenjohtaja

Lajiryhmän kokoonpano ringette

Lajikohtainen seurakokous valitsee 6 luottamushenkilöä. Lajiryhmä valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan, joista puolet ovat erovuoroisia vuosittain. Lajiryhmä valitsee keskuudestaan puheenjohtajan. Lajiryhmä koostuu viidestä työryhmän puheenjohtajasta sekä talous- ja hallintotyöryhmän jäsenestä:

o Talous- ja hallintotyöryhmä (THT)
o Kilpailutyöryhmä (KT)
o Erotuomari-,tarkkailu- ja toimitsijatyöryhmä (ETT)
o Harrastetyöryhmä (HT)
o Lajimarkkinointityöryhmä (LMT)
o Tie Huipulle –työryhmä (MJT)

Mikäli olet kiinnostunut edellä kuvatuista luottamustehtävistä tai tiedät sopivan henkilön edellä mainittuja tehtäviä hoitamaan ole yhteydessä ehdollepanotoimikunnan jäseniin 31.3.2017 mennessä. Ehdolle asettamiseen tarvitaan ao. henkilön suostumus. Ehdotuksen voi tehdä yksittäinen henkilö, seura tai alue. Ehdollepanotoimikunnan ehdotus ehdolla olevista ehdokkaista julkaistaan liiton nettisivuilla 22.4.2017.

Seurakokous pidetään 13.5.2017. Paikka vahvistetaan myöhemmin. Ehdollepanotoimikunta huomioi ehdotuksessaan henkilön (henkilöiden) kykyä hoitaa tehtävää mahdollisimman asiantuntevasti ja lajin parhaaksi. 

Liiton hallinto-ohje

Työryhmien kuvaukset

Ehdollepanotoimikunnan ehdotukset palautetaan liiton puheenjohtajalle ari.huttunen(at)skrl.fi 15.4.2017 mennessä.

Ehdollepanotoimikuntaan kuuluvat:
Teppo Ryhänen, teppo73(at)hotmail.com, GSM 044 033 9969
Kari Lahti, kari.lahti(at)yit.fi GSM 0400 358 450
Mika Passila, mika.passila(at)lining.fi, GSM 050 410 4779