Haku päällä liittohallitukseen

05.10.2016 10:44

Kummallakin lajilla on yhteinen liittohallitus (SKRL), jonka muodostavat puheenjohtaja, kaksi jäsentä kummastakin lajista sekä yksi asiantuntijajäsen. 

Ari Huttunen valittiin liiton puheenjohtajaksi jäljellä olevaksi kaudeksi 31.12.2016 asti. Ari Huttunen on asettunut ehdolle myös jatkokaudelle liiton puheenjohtajaksi.

 

SKRL:n liittohallituksessa jatkavat Antero Kivelä (ringette), Ari Kurttila (kaukalopallo) ja Jari Hellman (kaukalopallo). Erovuorossa ovat Jussi Voutilainen (asintuntijajäsen) ja Minna Lallukka (ringette) ja he ovat ilmoittaneet etteivät ole käytössä tulevalla kaksivuotiskaudelle.

 

Liittohallitus on päättänyt 28.9.2016 pidetyssä kokouksessaan asettaa avoimen haun liiitohallituksen erovuoroisten tilalle ja näin varmistamaan että ehdokkaita on kuhunkin tehtävään (asiantuntija ja ringettevaikuttaja) vähintään yksi. Ehdokkaita voi olla myös useampia kuhunkin tehtävään. 

 

Mikäli olet kiinnostunut edellä kuvatuista luottamustehtävistä tai tiedät sopivan henkilön edellä mainittuja tehtäviä hoitamaan ole yhteydessä Liittohallituksen puheenjohtajaan ari.huttunen(at)skrl.fi 14.10.2016 mennessä. Ehdolle asettamiseen tarvitaan ao. henkilön suostumus. Ehdotuksen voi tehdä yksittäinen henkilö, seura tai alue. 

 

Kisakalliossa 29.10.2016 pidettävässä seurakokouksessa äänivaltaiset seurojen edustajat tekevät näistä asetuista ehdokkaista osalta valinnat, jotka vahvistetaan syyskokouksessa 29.10.2016. Kokouksessa on mahdollisuus tehdä myös muita ehdotuksia.