Yhteistyö jatkuu Lönnberg Digitalin kanssa

22.08.2016 11:12

Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto jatkaa yhteistyötä Lönnberg Digitalin kanssa. Markkinointiyhteistyö kattaa vuoden 2017 arvokisat Kanadassa. Lönnberg Digitalin tavoitteena on olla Suomen halutuin markkinoinnin toteuttaja ja tästä syytä he haluavat olla mukana tukemassa myös menestyksekästä ringeten maajoukkuetta.

 

”Toteutamme markkinointia ja haluamme olla mukana rakentamassa parasta mahdollista näkyvyyttä yhdessä kaukalopallon ja ringeten kanssa. Samalla haluamme tukea ringeten maajoukkueen tietä kohti seuraavia ringeten MM2017-kilpailuja”, toteaa Lönnberg Digitalin toimitusjohtaja Petri Veilo.   

              

Lönnberg on vahva tapahtumaosaaja ja he olivat mukana myös Ringeten MM2016-kisoissa, vastaamassa kisojen markkinointimateriaaleista ja näkyvyyselementeistä. ”Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön, sillä Lönnberg Digital huomioi asiakkaansa tarjoamalla sekä innovatiivisia että kustannustehokkaita ratkaisuja. Uusilla ratkaisuilla saamme mm. liiton jäsenlehden kustannuksia merkittävästi alaspäin”, toteaa liiton toiminnanjohtaja Salla Mäkelä.