Ari J. Huttusesta Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton uusi puheenjohtaja

31.10.2015 17:24

Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto ry piti tänään syyskokouksen Kisakallion Urheiluopistolla, Lohjalla. Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton liittohallituksen puheenjohtajaksi valittiin jäljellä olevaksi kaudeksi Ari J. Huttunen, Helsingistä.

Huttusella on laaja urheilun järjestöelämän, urheilumarkkinoinnin tuntemus, kokemusta edunvalvonnasta ja kokemusta järjestöjohtamisesta ammatilliselta puolella. Hänen valinnan kautta saadaan hallitustasolle markkinoinnin, edunvalvonnan ja urheiluun liittyvien sidosryhmien rautaista tuntemusta. Hän on myös lajeista riippumaton ja avoin innostunut persoona sekä innostaa lajiliittomme kenttäväen työskentelemään kohti yhteistä sinistä päämäärää. Hänen oma urheilutaustansa on ollut suunnistus, hiihto ja jääkiekko. Hän on työskennellyt aiemmin mm. Puolustusvoimissa, Maastohiihto ry.ssä ja Talentumilla. Järjestöpuolella hän on toiminut mm. Suomen Markkinointiliiton Digimarkkinointiryhmän jäsenenä ja puheenjohtajana sekä Suomen Liikunnanohjaajien hallituksessa.

Kuvassa Ari J. Huttunen

Liittohallituksen jäseniksi erovuoroisten tilalle valittiin Antero Kivelä Porista ja Jari Hellman Lappeenrannasta sekä Ari Kurttila Oulusta valittiin uudelleen. Vanhoina jäseninä jatkoivat, Minna Lallukka, Pieksämäeltä ja Jussi Voutilainen Lahdesta.