Ehdollepanotoimikunta ehdottaa syyskokoukselle liiton puheenjohtajaksi Ari J. Huttusta

24.10.2015 12:00

Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto ry:n liittohallitus päätti 15.9.2015 pidetyssä kokouksessa asettaa ehdollepanotoimikunnan valmistelemaan liiton puheenjohtajan valintaa. Toimikuntaan nimettiin Suomen Ringetteliitto ry:n entinen puheenjohtaja Kari Lahti ja Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto ry:n ensimmäinen puheenjohtaja Olli-Pekka Lintula.

 

Aluksi liiton www-sivuille laitettiin ilmoitus, jossa pyydettiin lajien harrastajia ja jäsenseuroja ilmoittamaan ehdokkaista 9.10.2015 mennessä. Yhtään ehdokasta ei toimikunnan jäsenille tämän haun perusteella ehdotettu.

Tämän jälkeen ehdollepanotoimikunta käynnisti yhteistyösuhdeverkostojensa kautta haun ehdokkaista. Haku eri muodoissaan tuotti lopulta useita ehdokkaita, joista ehdollepanotoimikunta haastatteli kolmea. Heistä kuka tahansa olisi ollut erinomainen ehdokas, kukin omilla vahvuuksillaan ja taustoillaan.

 

"Liittohallituksen toimeksiannon perusteella päädyimme ehdottamaan syyskokoukselle henkilöä, jolla on laaja urheilun järjestöelämän, urheilumarkkinoinnin tuntemus, kokemusta edunvalvonnasta ja kokemusta järjestöjohtamisesta ammatilliselta puolella. Ehdotamme puheenjohtajaksi Ari J. Huttusta Helsingistä. Hänen valinnan kautta saamme hallitustasolle markkinoinnin, edunvalvonnan ja urheiluun liittyvien sidosryhmien rautaista tuntemusta. Hän on myös lajeista riippumaton ja avoin innostunut persoona sekä innostaa lajiliittomme kenttäväen työskentelemään kohti yhteistä sinistä päämäärää. Hänen oma urheilutaustansa on ollut suunnistus, hiihto ja jääkiekko. Hän on työskennellyt aiemmin mm. Puolustusvoimissa, Maastohiihto ry.ssä ja Talentumilla. Järjestöpuolella hän on toiminut mm. Suomen Markkinointiliiton Digimarkkinointiryhmän jäsenenä ja puheenjohtajana sekä Suomen Liikunnanohjaajien hallituksessa."

 

Ehdollepanotoimikunta 24.10.2015

Olli-Pekka Lintula ja Kari Lahti